top of page

Reserveren

Simple

Persoonlijke Service ter plaatse op Kreta

Quick

Altijd op tijd uw auto

Best rates

Goede service voor een scherpe prijs

Reserveer nu uw auto

Tips voor het huren van een auto,

Om een Auto te huren is natuurlijk een Rijbewijs voor nodig, voor goede bedrijven eisen ze minimaal 21 jaar, en ook minimaal een jaar in het bezit van jouw rijbewijs.

 

 

Je kan natuurlijk bij velen al een Auto huren, maar indien je niet aan bovenstaande wetgeving doet ben jezelf verantwoordelijk.

Je vind op Kreta vele aanbieders hierin tegen concurrerende prijzen, maar niet alle hebben dan een goede verzekering.

Wat voor onze begrippen normaal is, gelden daar andere regels. Zo zijn de onderkant auto en banden niet automatisch meeverzekerd.Soms is het beter iets meer te betalen zodat je goed en veilig verzekerd bent. Het is zonde van jouw vakantie als je hierdoor in de problemen komt. Bij Auto Huren Kreta, zit U zeker goed wat betreft huren, met een goede verzekering. Wij zijn niet de aller goedkoopste maar zeker wel een gerenommeerd bedrijf met de allerbeste van het Eiland. Dit al meer dan 25 jaar, zodat je verzekerd bent van Veilig een Auto, te besturen. Je kan alvast in Nederland jouw reservering doorgeven. Jouw Auto, wordt geleverd op plaats naar keuze, en betalen pas op jouw bestemming is geen probleem.

Auto Huren Kreta staat voor veilig en onbezorgde kilometers maken op Kreta!

Reserveer nu!
Stuur uw wensen en wij sturen jou geheel vrijblijvend een mooie aanbieding.

Bericht ontvangen!

bottom of page